Le Buala, maison d'hotes
Le Buala, maison d'hôtes * 3, cami deth Pè dera Costa * 65200 Antist / Bagnères-de-Bigorre
tel +33 (0)5 62 452671 * info@lebuala.com

 Le Buala, een B&B aan de voet van de Pyreneeën.
Geniet van een prachtig natuurgebied.

 

genieten van een boek, de natuur en rust van het platteland op ons terras Le Buala

 

Wij verwelkomen jullie graag in onze deels gerenoveerde hoeve om deze prachtige omgeving te ontdekken.
Bezoek onze 3 kamers en onze pagina met tarieven en beschikbaarheid 

Er is zoveel meer te beleven dan de alom bekende trekpleisters als de Col du Tourmalet, het bedevaartsoord Lourdes, het keteldal Cirque du Gavarnie, de watervallen aan de Pont d'Espagne en Lac de Gaube.

Fietsen door een prachtig natuurgebied,

voor de geoefende fietsers zijn er de Col d'Aspin, de Hourquette d'Ancizan, Aubisque... maar ook de minder geoefende fietsers kunnen door de prachtige Baronnies hun hartje ophalen. Voor de moutainbikers zijn diverse parcours voorzien. De Pyreneeën hebben zoveel mogelijkheden om te fietsen. 


Wandelaars en stappers

vinden er 'wandelingen en bergtochten' in verschillende niveau's om je grenzen te verleggen of tot rust te komen bij verrassende hoekjes en plekjes. Wandel en ontdek deze onweerstaanbaar natuur met bossen, bergweides, watervallen en zoveel meren. 

Tussen de enorme wanden van de keteldalen Troumouse of Gavarnie voel je je zo nietig, om zo stil van te worden als in de basiliek van Lourdes en dat gevoel krijg je ook in de grotten van Bétharame, Lesponne, Médous ....

Oude bastides of het chateau de Mauvezin, waar wekelijks een middeleeuws steekspel wordt opgevoerd voeren je terug in de tijd. Diverse dierenparken, van marmotten tot de grotere vogelsoorten .....

 

Lourdes, op slechts 20 min.

Je kunt het bedevaartsoord met de Grot en de mooie basiliek bezoeken, de wandeling langs de belangrijke plaatsen in het leven van Bernadette maken. Wil je ook nog onze mooie regio verkennen en niet in de drukte logeren maar genieten van de rust op het platteland, dan ben je bij ons aan het goede adres. 

Golffanaten

kunnen hier hun hartje ophalen. Het golfterrein 'Golf Bagnères-de-Bigorre' op slechts 3 km en ook in Lourdes, Tarbes en Lannemezan kan je een balletje slaan. 

 

 

ontdek de Franse pyreneeën en Le Buala !
 

_________Logeren bij Belgen________

Regelmatig bieden wij speciale arrangementen aan: sneeuwschoenwandelen,
Pic du Midi, georganiseerde regionale wandelingen.
Vraag vrijblijvend info of kijk op onze Facebookpagina
http://www.facebook.com/lebuala?ref=hl

 

" Op en top, zeer vriendelijke gastheer en dame, ideale uitvalsbasis om de Pyreneeën aan te vallen met de fiets. "
Chris van Doorslaer, juli 2018

 

zicht op Montgaillard

 

 

Kleinschalige B&B Frankrijk – Chambre d'hotes in frankrijk - Pyreneeën frankrijk - Antist midi pyrenees - Wandelen pyreneeen – Fietsen in Pyreneeën – rust genieten frankrijk - Antist Pyreneeen - Aan de voet van de pyreneeen – Col d’Aspin - Pyrenees - Hautes pyrenees - vakantie pyreneeen - Vakantiewoning pyreneeen - B&B pyreneeen – B&B zuid frankrijk - Fietsvakantie pyreneeen – Aquensis – Logeren bij Vlamingen - Wellness Pyreneeën - Antist – Golf Bagnères de Bigorre- Fietsvakantie pyreneeën - Vakantie rust natuur -  lebuala - Vakantie wandelen pyreneeen - Lourdes – Bagnères-de-Bigorre – Luxe B&B frankrijk – chambre d’hotes in de pyreneeen - Golfen Pyreneeen - Thermen pyreneeën - Antist Hautes Pyrenees - wielervakantie in de Pyreneeen – Pic du Midi – Tarbes - Cols in zuid frankrijk - Tourmalet pyreneeen - Pau - Vakantie in de Franse Pyreneeën – Cirque de Gavarnie – logeren bij Belgen - b&b frankrijk bij belgen